Alle Auto verkoop sites vergelijken Friesland

Auto verkopen in Friesland via een verkoop site? Dat is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. Het is verstandig om verschillende sites met elkaar te vergelijken en dit ook uit te proberen door je auto aan te melden. Alle sites die worden weergegeven zijn vrijblijvend. Dat houdt in dat wanneer het bedrag te laag is, je niet verplicht wordt om je auto te verkopen.

Wat wil je verkopen

Hoe snel wil je verkopen?

Verkoop optie

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Wij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels […]
Total Msrp
Je auto aanmelden via wijkopenautos.nl is extreem eenvoudig. Geef je kenteken en kilometerstand op. Vul je e-mailadres in en je krijgt gelijk een indicatiewaarde te zien. Aan de hand van het indicatie bod kun je ervoor kiezen om een afspraak te maken bij één van de vele filialen die verspreid door het land zitten. Er […]
Total Msrp
OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion Software; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote […]

Auto verkopen in Friesland

Friesland is een dunbevolkt gebied en er zijn niet zoveel verkoopmogelijkheden. Als je woont in deze regio, is het fijn als je ook in omgeving terecht kan voor de verkoop van je auto. Er zijn vele manieren om van je auto te komen en Wijkopenautos.nl, één van de websites die je bij ons kan vergelijken kan zelfs binnen 10 minuten een indicatie bod plaatsen en heeft een filiaal in de buurt.

 

De meest voor de hand liggende manier is je auto gewoon verkopen via Marktplaats. Hier regel je alles zelf maar je betaalt wel voor een advertentie. Anderzijds heb je via Marktplaats grotere kansen op het beste bod.

 

Je kunt even kiezen uit een aantal Facebook groepen bij jou in de buurt waar je je auto aan kan bieden. De ervaring leert wel dat vaak niet serieus is. Verwacht er niet teveel van, misschien interessant voor hele oude barrels. Niet voor serieuze kopers.

 

Jong gebruikte auto verkopen en dus niet inruilen

Door niet in te ruilen zijn verkoopsites voor eigenaren jonge auto’s het meest interessant. Met je auto niet inruilen maar los verkopen hou je aan het eind van de rit meer geld over.

 

En door niet in te ruilen krijg je hoge korting op je nieuwe of gebruikte auto die je gaat kopen. Wanneer je het bedrag van de korting optelt bij het bod dat je via een verkoop service ontvangt, zie je dat het je uiteindelijk honderden Euro’s kan schelen. Met een gemiddelde van 10% korting kan het afhankelijk van je gaat kopen dus een heleboel geld schelen.

 

Autoverkopenvergelijken.nl

Deze website is zo ontwikkeld dat het voor jou als consument makkelijker en transparanter wordt om je auto online te verkopen.

TIP: Probeer meerdere websites voor een duidelijk beeld van de waarde. Uiteindelijk ben jij toch de eindbeslisser. Kies je bijvoorbeeld voor het hoogste indicatie bod van Wijkopenautos, of wellicht voor een gegarandeerde bieding van bijvoorbeeld AutoVendi.nl of wellicht hou je van onderhandelen en kies je voor het bekende Marktplaats.