Auto verkopen in Friesland

Auto verkopen

AUTOVENDI

Auto verkopen

IKWILVANMIJNAUTOAF

Auto verkopen

WIJKOPENAUTOS

Auto verkopen

OSW.NL

Motor verkopen

IKWILVANMIJNMOTORFIETSAF

Auto verkopen

MARKTPLAATS

Alle Auto verkoop sites vergelijken Friesland

Auto verkopen in Friesland via een verkoop site? Dat is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. Het is verstandig om verschillende sites met elkaar te vergelijken en dit ook uit te proberen door je auto aan te melden. Alle sites die worden weergegeven zijn vrijblijvend. Dat houdt in dat wanneer het bedrag te laag is, je niet verplicht wordt om je auto te verkopen.

Auto verkopen in Friesland

Friesland is een dunbevolkt gebied en er zijn niet zoveel verkoopmogelijkheden. Als je woont in deze regio, is het fijn als je ook in omgeving terecht kan voor de verkoop van je auto. Er zijn vele manieren om van je auto te komen en Wijkopenautos.nl, één van de websites die je bij ons kan vergelijken kan zelfs binnen 10 minuten een indicatie bod plaatsen en heeft een filiaal in de buurt.

 

De meest voor de hand liggende manier is je auto gewoon verkopen via Marktplaats. Hier regel je alles zelf maar je betaalt wel voor een advertentie. Anderzijds heb je via Marktplaats grotere kansen op het beste bod.

 

Je kunt even kiezen uit een aantal Facebook groepen bij jou in de buurt waar je je auto aan kan bieden. De ervaring leert wel dat vaak niet serieus is. Verwacht er niet teveel van, misschien interessant voor hele oude barrels. Niet voor serieuze kopers.

 

Jong gebruikte auto verkopen en dus niet inruilen

Door niet in te ruilen zijn verkoopsites voor eigenaren jonge auto’s het meest interessant. Met je auto niet inruilen maar los verkopen hou je aan het eind van de rit meer geld over.

 

En door niet in te ruilen krijg je hoge korting op je nieuwe of gebruikte auto die je gaat kopen. Wanneer je het bedrag van de korting optelt bij het bod dat je via een verkoop service ontvangt, zie je dat het je uiteindelijk honderden Euro’s kan schelen. Met een gemiddelde van 10% korting kan het afhankelijk van je gaat kopen dus een heleboel geld schelen.

 

Autoverkopenvergelijken.nl

Deze website is zo ontwikkeld dat het voor jou als consument makkelijker en transparanter wordt om je auto online te verkopen.

TIP: Probeer meerdere websites voor een duidelijk beeld van de waarde. Uiteindelijk ben jij toch de eindbeslisser. Kies je bijvoorbeeld voor het hoogste indicatie bod van Wijkopenautos, of wellicht voor een gegarandeerde bieding van bijvoorbeeld AutoVendi.nl of wellicht hou je van onderhandelen en kies je voor het bekende Marktplaats.