Alle Auto verkoop sites vergelijken Drenthe

Auto verkopen in Drenthe? Dat is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. Je auto is meestal meer waard dan je denkt en daarom is het verstandig om verschillende sites met elkaar te vergelijken en ze ook uit te proberen. Elke site die je hier kan vergelijken is vrijblijvend. Dat houdt in dat wanneer je het niet eens bent met het bedrag, je jouw auto gewoon weer van de site kunt halen. Geen risico’s dus.

Wat wil je verkopen

Hoe snel wil je verkopen?

Verkoop optie

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Wij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels […]
Total Msrp
Je auto aanmelden via wijkopenautos.nl is extreem eenvoudig. Geef je kenteken en kilometerstand op. Vul je e-mailadres in en je krijgt gelijk een indicatiewaarde te zien. Aan de hand van het indicatie bod kun je ervoor kiezen om een afspraak te maken bij één van de vele filialen die verspreid door het land zitten. Er […]
Total Msrp
OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion Software; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote […]

Auto gratis verkopen in Drenthe

Als je woont in de regio Drenthe, is het fijn als je ook in de regio terecht kan om je auto te verkopen. Er zijn vele manieren om van je auto te komen en Ikwilvanmijnautoaf.nl, één van de websites die je bij ons kan vergelijken kan zelfs binnen 10 minuten een bod doen.

 

Ook kun je je auto gewoon verkopen via Marktplaats. Hier regel je alles zelf én het kost geld. Wel heb je via Marktplaats de meeste kans op het hoogste bod.

 

Tevens heb je een aantal Facebook groepen uit Drenthe waar je je auto te koop kunt zetten. De ervaring leert wel dat de mensen in deze groepen vaak niet serieus zijn. Voor de oude auto’s van een paar honderd Euro kan je het een keer proberen maar verwacht er niet teveel van.

 

Jong gebruikte auto verkopen

Verkoop websites zijn voor jonge auto’s het meest interessant. Je auto niet inruilen maar gewoon zo verkopen levert onderaan de streep bijna altijd veel meer op. Door niet in te ruilen kun je een hoge korting krijgen op je volgende auto die je gaat kopen. Wanneer je dit optelt bij het bod dat je via een verkoopsite ontvangt, zie je dat het je uiteindelijk honderden tot duizenden Euro’s kan schelen. Afhankelijk van wat je gaat kopen. De korting die je krijgt wanneer je niet inruilt ligt gemiddeld rond de 10%. Reken maar uit.

 

Autoverkopenvergelijken.nl

Deze website is compleet ontwikkeld voor consumenten die op een eenvoudige manier hun auto willen verkopen.

 

TIP: Probeer meerdere websites voor een bod. Uiteindelijk beslis je zelf via welke site je wilt verkopen. Kies je bijvoorbeeld voor het hoogste indicatie bod van Wijkopenautos, kies je voor een gegarandeerd bod van bijvoorbeeld AutoVendi of wellicht wordt het toch gewoon Marktplaats.

 

Wil je je auto verkopen maar woon je niet in Drenthe? Geen probleem. Ook buiten Drenthe zoals Overijssel of bijvoorbeeld Groningen kun je via ons de verschillende autoverkopen websites met elkaar vergelijken.

 

Welke voertuigen kun je nog meer verkopen via onze website?

 • Motor verkopen
 • Quad verkopen
 • Oude auto verkopen
 • Vrachtwagen verkopen
 • Schadeauto verkopen
 • Sloopauto verkopen
 • Zakelijke auto verkopen
 • Bedrijfswagen verkopen
 • Camper verkopen
 • Caravan verkopen
 • Oldtimer verkopen
 • Defecte auto verkopen

 

Doe zelf een vergelijking en meld je voertuig op minimaal twee sites aan om zo een beter beeld over de waarde van jouw voertuig te krijgen.