247 Auto verkopen

Voor de meeste consumenten een onbekende naam als het gaat om auto verkopen. Dat kan kloppen. 247autoverkopen.nl is een kleine speler gespecialiseerd in de verkoop van “jonge” occasions. Ze kopen al in vanaf 2004 en dat is toch alweer 14 jaar oud.

Voor de wat oudere auto’s met hogere kilometerstanden is dit misschien niet de beste optie. Hun specialisme ligt in jonge auto’s met maximaal 150.000 km op de teller.

FILTERS

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Door de vele marketing campagnes en reclames op televisie kunnen we gerust zeggen dat ikwilvanmijnautoaf.nl een van de bekendste auto verkoop sites van Nederland is. Naast je auto verkopen kun je hier ook terecht voor andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren en campers. Samen met Wijkopensautos.nl en Autovendi.nl behoort Ikwilvanmijnautoaf.nl tot de top 3 van […]

Hoe werkt 247autoverkopen.nl

De werkwijze is vrij simpel. Je meldt je auto aan op de website. Deze komt een aantal dagen in een veiling te staan waar handelaren op je auto kunnen bieden. Wanneer het bod dicht in de buurt van je vraagprijs komt, neemt een medewerker van de site contact met je op om het bod te bespreken.

Wanneer je akkoord gaat met het verkoopbedrag dien je de auto binnen 3 weken in te leveren bij de handelaar. Het enige minpuntje hier is wellicht dat de kans groter is dat je ver moet rijden omdat het een wat minder grote website is dan de top drie met automatisch ook minder klanten, die verspreid zitten door het land.

Voor zover bekend is de afhandeling netjes via 247Autoverkopen en krijg je direct betaald en een vrijwaringsbewijs.

Hieronder een tabel met de voor- en nadelen van de service van 247autoverkopen.nl

VOORDELEN NADELEN
Specialist in jong gebruikt Korte openingstijden
Gratis service Kan lang duren
Bod is vrijblijvend Geen “oudere” auto’s
Snel uitbetaald Beperkte voertuigcontrole
Landelijke service
Veilig auto verkopen
Interessant voor jong gebruikte auto’s

Vergelijk de voor- en nadelen met de andere websites en kies via welke website je je auto wilt verkopen.

Tip: Meld je auto bij minimaal twee websites aan voor de meeste kans op het beste bod.

Ervaringen 247autoverkopen.nl

Lees hier de ervaringen van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van 247autoverkopen.nl

Wil je zelf een review plaatsen? Beoordeel 247autoverkopen hieronder.