Ik wil van mijn auto af

Door de vele marketing campagnes en reclames op televisie kunnen we gerust zeggen dat ikwilvanmijnautoaf.nl een van de bekendste auto verkoop sites van Nederland is.

Naast je auto verkopen kun je hier ook terecht voor andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren en campers.

Samen met Wijkopensautos.nl en Autovendi.nl behoort Ikwilvanmijnautoaf.nl tot de top 3 van grootste verkoopsites van Nederland. Alle drie hebben daarentegen een andere werkwijze terwijl dit op het oog hetzelfde lijkt.

FILTERS

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Door de vele marketing campagnes en reclames op televisie kunnen we gerust zeggen dat ikwilvanmijnautoaf.nl een van de bekendste auto verkoop sites van Nederland is. Naast je auto verkopen kun je hier ook terecht voor andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren en campers. Samen met Wijkopensautos.nl en Autovendi.nl behoort Ikwilvanmijnautoaf.nl tot de top 3 van […]

Hoe werkt ikwilvanmijnautoaf.nl

Ik wil van mijn auto af heeft een frisse website waar je door middel van een kenteken veld je auto aan kan melden voor de verkoop. Het systeem haalt automatisch enkele basis voertuiggegevens op.

Je auto aanmelden is vrijblijvend dus je bent niet verplicht om het bod te accepteren. Na het aanmelden van je auto neemt één van de medewerkers contact met je op zodra er een bod op je auto is. Deze kun je accepteren of weigeren. Hier mag je 48 uur over nadenken.

Ben je akkoord met het bod, dan dien je de auto in te leveren bij degene die de auto gekocht heeft en normaal gesproken krijg je direct uitbetaald.

Je auto aanmelden kan 7 dagen per week en het callcenter is van 08.00 uur tot 22.00 uur geopend.

Hieronder een overzicht van de voor- en nadelen van de dienstverlening van ikwilvanmijnautoaf.nl

VOORDELEN NADELEN
Binnen 24 uur een bod Niet de hoogste prijs
Gratis service Je wordt een beetje gepusht
Bod is vrijblijvend Iedere handelaar mag er kopen
Snel uitbetaald Soms afdingen
Kost weinig moeite
Door heel Nederland
Alle soorten voertuigen
Veilig auto verkopen
Grootste netwerk van Nederland

Vergelijk de voor- en nadelen met de andere websites en kies via welke site je je auto wilt verkopen.

 

Tip: Meld je auto bij minimaal twee websites aan voor de meeste kans op het beste bod.

Ervaringen ikwilvanmijnautoaf.nl

Lees hier de ervaringen van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van Ikwilvanmijnautoaf.nl.

Wil je zelf een review plaatsen? Beoordeel ikwilvanmijautoaf.nl hieronder.