Autovendi

Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl.

Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is ook niet het streven. De beste verkoopservice voor particulieren is de ultieme doelstelling. Een betrouwbaar adres voor je auto verkopen.

De werkwijze van AutoVendi.nl is daarom ook uniek te noemen.

FILTERS

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Door de vele marketing campagnes en reclames op televisie kunnen we gerust zeggen dat ikwilvanmijnautoaf.nl een van de bekendste auto verkoop sites van Nederland is. Naast je auto verkopen kun je hier ook terecht voor andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren en campers. Samen met Wijkopensautos.nl en Autovendi.nl behoort Ikwilvanmijnautoaf.nl tot de top 3 van […]

Hoe werkt Autovendi.nl

Net zoals bij alle andere websites kun je je auto verkopen door je kenteken in te vullen in het daarvoor bestemde veld. In tegenstelling tot andere websites halen ze niet alleen de basis voertuiggegevens op, maar een compleet overzicht van de auto. Als verkoper zie je dit overigens niet tijdens het aanmeldproces. Maar door de uitgebreide auto informatie is er direct al een beter beeld over de auto voor de taxateurs.

Nadat je je auto hebt aangemeld, neemt een taxateur telefonisch contact met je op om je volledige auto tot in de puntjes onder de loep te nemen. Elk klein minpuntje wordt besproken en alle pluspunten natuurlijk ook, zodat de kans op het hoogste bod het grootst is. Daarnaast kan AutoVendi hierdoor het bod garanderen.

Zodra je auto getaxeerd is, gaat je contactpersoon met de auto aan de slag. Hij zal je auto aan gaan bieden bij koopkrachtige betrouwbare partijen. In tegenstelling tot andere sites mag niet zomaar iedere autodealer zich aansluiten bij AutoVendi.nl. Hier wordt uitermate streng op gecontroleerd zodat je als consument van tevoren weet dat je bij een betrouwbare partij terecht komt.

Wanneer er een gegarandeerd bod op je auto is, neemt je contactpersoon telefonisch contact op om het bod te bespreken. Je beslist dan uiteindelijk zelf of je je auto wilt verkopen. Zonder gepusht te worden.

Bij AutoVendi.nl wordt je auto opgehaald of je dient hem in te leveren, afhankelijk van het type auto. Jong gebruikte auto’s dienen ingeleverd te worden, schadeauto’s worden opgehaald om maar een voorbeeld te noemen.

In tegenstelling tot veel andere sites krijg je via AutoVendi.nl direct betaald tijdens de overdracht. Gelijk oversteken dus.

Hieronder een overzicht van de voor- en nadelen:

 

VOORDELEN NADELEN
Gegarandeerd bod Via Marktplaats kans op een hoger bod
Landelijke service Kan soms een week duren bij moeilijke auto’s
Bijna altijd het hoogste bod van de top 3 Heel soms een uur rijden
Zonder gedoe
Zeer veilig
Gratis service
Direct uitbetaald
Alle merken en modellen
Vast contactpersoon
Bod is vrijblijvend
Niet pushen om te verkopen
Geen afdingen
Geen louche handelaren

Vergelijk de voor- en nadelen met een andere site en kies via welke site je je auto wilt verkopen.

 

Tip: Meld je auto bij minimaal twee websites aan voor de meeste kans op het beste bod.

 

Ervaringen autovendi.nl

Lees hier de ervaringen van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van autovendi.nl.

Wil je zelf een review plaatsen? Beoordeel autovendi.nl hieronder.