Autovendi

Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl.

Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is ook niet het streven. De beste verkoopservice voor particulieren is de ultieme doelstelling. Een betrouwbaar adres voor je auto verkopen.

De werkwijze van AutoVendi.nl is daarom ook uniek te noemen.

Wat wil je verkopen

Hoe snel wil je verkopen?

Verkoop optie

Total Msrp
Misschien niet bekend van televisie maar behoort tot de top 3 van grootste verkoopsites in Nederland. Een zeer knappe prestatie om in de top 3 te staan zonder t.v. reclame. Dat zegt in ieder geval iets over de goede kwaliteit van de service van Autovendi.nl. Autovendi.nl is niet de grootste van Nederland maar dat is […]
Total Msrp
Wij zijn Dealerdirect! Het bedrijf achter ikwilvanmijnautoaf.nl. We zijn begonnen in 2006 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun auto, camper, caravan en andere (recreatie)voertuigen te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels […]
Total Msrp
Je auto aanmelden via wijkopenautos.nl is extreem eenvoudig. Geef je kenteken en kilometerstand op. Vul je e-mailadres in en je krijgt gelijk een indicatiewaarde te zien. Aan de hand van het indicatie bod kun je ervoor kiezen om een afspraak te maken bij één van de vele filialen die verspreid door het land zitten. Er […]
Total Msrp
OSW is in 2011 opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Jasper is van oorsprong programmeur en Renaldo heeft ruime ervaring als accountmanager van IT CRM systemen. Zij bundelden hun krachten en zo ontstond Occasion Software; speciaal ontwikkeld voor auto- en motordealers. Eenmaal actief in deze markt, merkten zij op dat er een grote […]

Hoe werkt Autovendi.nl

 

Net zoals bij alle andere websites kun je je auto verkopen door je kenteken in te vullen in het daarvoor bestemde veld. In tegenstelling tot andere websites halen ze niet alleen de basis voertuiggegevens op, maar een compleet overzicht van de auto. Als verkoper zie je dit overigens niet tijdens het aanmeldproces. Maar door de uitgebreide auto informatie is er direct al een beter beeld over de auto voor de taxateurs.

Nadat je je auto hebt aangemeld, neemt een taxateur telefonisch contact met je op om je volledige auto tot in de puntjes onder de loep te nemen. Elk klein minpuntje wordt besproken en alle pluspunten natuurlijk ook, zodat de kans op het hoogste bod het grootst is. Daarnaast kan AutoVendi hierdoor het bod garanderen.

Zodra je auto getaxeerd is, gaat je contactpersoon met de auto aan de slag. Hij zal je auto aan gaan bieden bij koopkrachtige betrouwbare partijen. In tegenstelling tot andere sites mag niet zomaar iedere autodealer zich aansluiten bij AutoVendi.nl. Hier wordt uitermate streng op gecontroleerd zodat je als consument van tevoren weet dat je bij een betrouwbare partij terecht komt.

Wanneer er een gegarandeerd bod op je auto is, neemt je contactpersoon telefonisch contact op om het bod te bespreken. Je beslist dan uiteindelijk zelf of je je auto wilt verkopen. Zonder gepusht te worden.

Bij AutoVendi.nl wordt je auto opgehaald of je dient hem in te leveren, afhankelijk van het type auto. Jong gebruikte auto’s dienen ingeleverd te worden, schadeauto’s worden opgehaald om maar een voorbeeld te noemen.

In tegenstelling tot veel andere sites krijg je via AutoVendi.nl direct betaald tijdens de overdracht. Gelijk oversteken dus.

Hieronder een overzicht van de voor- en nadelen:

Pros

Voordelen
  • Gratis & Vrijblijvend bod
  • Binnen 24 uur een bod
  • Vele positieve ervaringen
  • Veilig auto verkopen
  • Auto verkopen met weinig moeite

 

Cons

Nadelen
  • Niet elk bod is altijd het beste bod
  • Via Marktplaats verkopen kan soms meer opleveren


Vergelijk de voor- en nadelen met een andere site en kies via welke site je je auto wilt verkopen.

 

Tip: Meld je auto bij minimaal twee websites aan voor de meeste kans op het beste bod.

 

Ervaringen autovendi.nl

 

Lees hier de ervaringen van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van autovendi.nl.

Wil je zelf een review plaatsen? Beoordeel autovendi.nl hieronder.